Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 466 έως 480 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sotos-marathon
    Συμμετέχων

Ενα 8αρακι σε 41′ και 4×100μ ανοιγματα στο τελος.

”Run smart..Run For Life”

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Περαστικα σου φιλε! Εμενα δυοερες κρατησε.

@spy
    Μονο που το διαβασα και ζαλιστηκα, τα περισσοτερα που εχω κανει ειναι 20 και το θυμαμαι ακομα…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τεστ

zakis
    Συμμετέχων

Welcome back goRun.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Άντε ξεκινάμε πάλι 🙂

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
    Σάββατο: Πρώτη προπόνηση μετά τη Λεωφόρο Δρομέων καθώς κάτι ενοχλήσεις σε πολύ παράξενα σημεία με είχαν ανησυχήσει ιδιαιτέρως. Στη Φιλοθέη το πρωί 2 ώρες και 30 λεπτά λονγκ σε ρυθμό 5:41. Στο τέλος μαζεύτηκαν 26,38 χιλιόμετρα.
    Χθες ήταν μέρα ενδυνάμωσης. Μια ώρα στα μηχανήματα και μετά 6 χιλιόμετρα σε 35 λεπτά για recovery.
    Απόψε διαλειμματική 3×3000 με ρυθμό 4:20. Ενδιάμεσα τρίλεπτα με χαλαρό τζόκινγκ. Με ζέσταμα και αποθεραπεία συνολικά 14,9 χιλιόμετρα.

stratus
    Συμμετέχων

Περιπετειωδες τεμπο σημερα.Στο πρωτο χλμ περναω διπλα απο μια ηλιθια που ειχε 2 σκυλια μαζι της,το ενα της ξεφευγει και αρχιζει να με δαγκωνει στο δεξιο ποδι.Πριν προλαβω να το σουταρω το σκυλι το μαζευει και εξαφανιζεται.Συνεχιζω το τρεξιμο και καποια στιγμη διαπιστωνω οτι το γκαρμιν ειχε κολλησει,ετρεχα αλλα η αποσταση δεν αλλαζε.Σταματαω το κλεινω το ξανανοιγω και ολα οκ
    Τελικα βγηκαν 18 χλμ σε 1:13:45 ,αλλα με πολλες παυσεις.
    ΥΓ Για τριτη φορα μετα το Νοεμβριο ειμαι αρρωστος.Αν σκεφτει κανεςι οτι τα τελευταια 20 χρονια εχω αρρωστησει μια φορα μονο,θεωρω οτι με παει με χιλια.Α να μη ξεχασω μεσα Ιουαναριου εκανα και εμβολιο
    ΥΓ1 Μετα απο τηλ στο ΚΕΕΛΠΝΟ μου ειπαν να κανω αντιτετανικο,αφου οι πληγες απο το δαγκωμα ειναι σχετικα μεγαλες,οποτε ριξαμε και ενα τρυπημα

dimitrissss
    Συμμετέχων

Απόψε είχα 8×800 με στόχο 3:25 έως 3:30. Τελικά βγήκαν με μέσο όρο 3:13. Τα 2 πρώτα σε 3:04 και 3:06 τα υπόλοιπα 6 γύρω στο 3:15. Σύνολο με ζέσταμα και αποθεραπεία 13 χιλιόμετρα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Στα καλύτερά σου είσαι αυτό το διάστημα, μου φαίνεται φίλε!

@stratus
    Χρήστο, γιατί δεν βάζεις τον virtual partner να σε ξεματιάζει;

Το τελευταίο κομμάτι της σημερινής διαλειμματικής ήταν 100άρι.
    Κρατημένος κιόλας, το χρονόμετρο του κόουτς έγραψε <15″.
    Μακάρι να έκανα μόνο τέτοια…

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Υπάρχουν βέβαια κάποιες παρενέργειες. Απλά δεν πληκτρολογούνται. Θα τα πούμε κάποια στιγμή.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Σιγά μωρέ, τα σύγχρονα αναβολικά είναι πλέον σχετικά ασφαλή…

mashine
    Συμμετέχων

@Echetlos Εμ ο Εχετλος είναι για τις μικρές αποστάσεις.Τι τα θες τα μεγάλα;Αντε κανα 400αρι λονγκ να κάνεις!!!
    Για 3χιλιαρο σε κόβω μαχ πλάκα πλάκα!

dimitrissss
    Συμμετέχων

@Echetlos έπεσε και η σχετική κατσάδα από τον κόουτς!

gotthard
    Συμμετέχων

Εδώ και 2 εβδομάδες με έχει πιάσει με άρνηση και δεν έχω καμία όρεξη να βγω να τρέξω…. 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@billfrydas Εμένα κράτησε 3 μήνες αυτή η άρνηση.
    Στο πρόγραμμα είναι κι αυτό, μην ανησυχείς… 😉

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα!
    Την Τρίτη 10 χλμ χαλαρά σε ~ 1 ώρα και
    την Τετάρτη 10*800μ @ 3:55 (avg pace) με 45″ διάλειμμα. Με ζέσταμα και αποθεραπεία μαζεύτηκαν 17 χλμ.
    Σήμερα ξεκούραση.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 466 έως 480 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.